Assalamualaikum,

okay harini aku nak review pasal apps photoscape. Sebelum ni aku pakai photoscape edisi v3.7. Then aku uninstall sebab aku rasa maybe macam dah tak guna dah lepas ni, sebab jarang bukak blog. Maklumlah cuti-cuti semester ni, memang menghadap laptop 24jam, mana taknya kan. So bila terfikir balik, rasa nak tukar mood theme blog. Entah lah kenapa. Tapi perempuan kan. Situasi dia macam, dah ada beg cantik, tapi still nak beli beg lagi. Haa macam tu lah kaitan dia. 

Photoscape X

Korang boleh download photoscape X dekat SINI
So nanti, dia akan terus bukak ke microsoft store, and terus download. 


 

Review serba sedikit what is photoscape.

PHOTOSCAPE X FOR WINDOW 10


  • Night mode editing
  • More detail of edit tools
  • all in one editing 


Kalau dulu dapat frame macam busuk-busuk je, yang ni macam-macam design ada.