Review: I Spit On your Grave (Part I, II, & III)

February 01, 2018






Assalamualaikum and selamat petang. memandangkan telah bermula tahun baru, so selepas beberapa hari memikirkan untuk mengejas semula coding but template still sama cuma ada sedikit perubahan dekat warna je. Tahun ni kalau boleh nak yang simple and matured template. Aku pun bukan ada masa sangat nak mengodek blog ni dah. Ni pun baru ada idea apa nak ditulis dalam blog. Jadi, bagi mengisi kekosongan waktu. Aku nak share satu cerita, bagi aku ia thriller yang kejam and revenge. Revenge dia tu...pehhhh....korang kene tengok.

Kalau nak tengok, mesti download yang part I dulu, sebab bila kau dah tengok part I, confirm seconfirm-confirmnya korang akan rasa nak tengok part II punya. kalau terus skip ke part III korang takkan faham punya jalan cerita. Part III sambungan bagi Part I.

As a summary lah, aku bagi clue lah. Ia berkisahkan seorang wanita yang dirogol beramai-ramai oleh sekumpulan lelaki secara kejam, sangat sangat kejam. If you watch it, you will worth it. Yela nak nak perempuan tengok cerita gini, time dia revenge tu aku like "yeahhhh dooo moreeeee". seriusly kene tengok tapiiiiiiiii above 19 okay. Then wanita tu, she makes a revenge for each person. Every each revenge, she make and plan it in a different ways based on how she been treat.  Wanita Malaysia ayuh bangkitlah! hahahaha okay bye

You Might Also Like

1 comments

  1. suka sebab dia balas dendam tapi adeh cem ganaz jee hehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum semua yang sudi baca entry ni. Sila tinggalkan comment. Insyallah comment anda akan dilayan.

Terima kasih datang sini.