THEME BLOG BERBAJU MELAYU BLACK MARBLE

July 02, 2017


Hi and assalamualaikum. Salam Aidilfitri dan salam 8 syawal. Semoga hari ini berjalan dengan indah-indah. Hahaha 8 syawal. Aku masih terduduk terjelepok atas katil tak empuk ni๐Ÿ˜˜. Nyenyak betul tidur. No plan for today. Mungkin bertempek dalam rumah je. Tak pergi beraya. 

So semalam, i feel so bored and theme blog nampak sangat dah tak ceria. So i decided to change all my theme colour of my blog. Hm. Bertukar kali yang seratus lima puluh juta. Itu lah perangai. 

Where i got this idea?
Honestly, i do love so much marble's design. Selalu nampak dekat rumah rumah yang renovate guna marble. Soo elegant๐Ÿ’•. Marble soo lawa meh. Bila terkena cahaya lampu, dia nampak macam bersinar sinar. Memang lawa. And aku ada order barang dari SGshop berbentuk marble. Wait and see. Baru selesai payment hehe๐Ÿ˜œ. Kalau pengguna iphone, memang banyak casing marble. Cemburunya! Kita samsung user. Mana lah nak cari casing lawa-lawa macam iphone ๐Ÿ˜“



display picture for my blog


my header

You Might Also Like

2 comments

Assalamualaikum semua yang sudi baca entry ni. Sila tinggalkan comment. Insyallah comment anda akan dilayan.

Terima kasih datang sini.