MINI GIVEAWAY: DUIT RAYA

July 10, 2017

KLIK BANNER UNTUK JOIN 



syarat-syarat:
  1. Buat satu post yang bertajuk "Mini Giveaway : Duit Raya"
  2. Copy banner kat atas tu & jangan lupa backlink ok
  3. Dah siap,submit link dalam post ini sahaja.
  4. Eh belum selesai lagi haha, 👇👇

❤ Follow blog iniini
❤ Follow Google+
❤ Follow instagram



Hanya 2 orang pemenang dicari ; first place | cash RM30 
                    ; second place | cash RM20

You Might Also Like

6 comments

  1. singgah dari GA yg sama..good luck
    https://ohthrillers.blogspot.my/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete
  2. Good luck singgah dari GA sama
    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete
  3. amira, aida dtg terjah.
    join jugak giveaway ni. moga ada la rezeki kita kan. aminnn...

    ReplyDelete
  4. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete

Assalamualaikum semua yang sudi baca entry ni. Sila tinggalkan comment. Insyallah comment anda akan dilayan.

Terima kasih datang sini.