"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant








Fashionista. A word made up to describe women who live and breathe fashion. Typically, when one hears the word "fashionista" only one name come to mind to epitomize this stylish woman: Carrie Bradshaw. That's right. The fictional character from the TV series "Sex and the City," as portrayed by Sarah Jessica Parker, who took fashion to a whole new level.
italic bold

NETWORK



FOLLOW ME

your follower gadget here! max.width :350px!

RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



BLOGLOVIES

» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.
» friend.


SGSHOP MALAYSIA || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI
Sunday, 4 June 2017 at June 04, 2017
 click
CLICK FOR JOINING THE GIVEAWAY


SGSHOP MALAYSIA || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI 

Assalamualaikum and hi. Selamat malam. See gigih jugak nak siapkan post entry giveaway. Nampak tak kesungguhan nak menang hehehe. Ni giveaway yang ke 3 Syuk publish dalam masa sehari gais. Maaf ye gais kalau awak semua rasa bosan balik-balik entri giveaway. Rugi tau tak join! So syuk ambil lah kesempatan dan peluang yang depan mata ni. Tak kira nak join jugak. Lepas ni kalau jumpa lagi giveaway, mungkin malam ni tak tidur duduk mengepost and mempublish post giveaway. Hahaha. 

Syuk dah register akaun SGSHOP untuk memudahkan "just in case" kalau menang (Amin) boleh senangkan kerja pihak-pihak untuk mengedarkan hadiah kepada pemenang. Usernama SGshop: Syukrina. Just in case contact me at amira14197@gmail.com. (Orang tak mintak suka suka je bagi hahaha) 

Actually, syuk baru jumpa blog sis Wani Sukarno, so apa lagi blogwalking kejap and follow! Mana tahu sis Wani buat repeat giveaway lagi ke. Mesti join lagi! Hehehe. Banner giveaway sis Wani so cute and lawa. Sangat kreatif! Floral gitu. Ok, back to the point. \\

Kenapa saya perlu menang giveaway sis Wani Sukarno?

Sebelum kita beli sesuatu item, kita pasti ada tujuan tersendiri why i need buy this item kan? Everyone have their own reasons. But my reasons which is i have a big dream! I am a big girl in a big world have a such cute pinky dream. Haha mengarut! Okay sempena hari raya aidilfitri yang bakal tiba tahun 2017, syuk memang idamkan new handbag yang baru. Sepanjang 20 tahun, syuk hanya ada 2 handbag. So sad. So tahun ni syuk inginkan kelainan, dalam kata lain, nak OOTD sikit. #OOTD. Semua murah, syuk boleh belikan untuk adik satu and umi satu. Nak beli yang kat kedai, mahal sangat. Tak cukup modal. Selisih dekat booth tesco and giant pun, mashallahhhhh mahal bebenor. Dan seperti entri sebelum ini, syuk still kekal dengan item stationery untuk sambung belajar, selagi belum menang hehe. 

Nyatakan barang yang saya ingin beli di SGSHOP MALAYSIA




Selain daripada stationery saya juga amat perlukan travel bag atau luggage just in case saya dapat sambung belajar ke universiti. Semua hanya untuk preparation dan kalau saya menang giveaway ni, saya dapat jimatkan sikit duit parent. Sebab banyak lagi yang perlu di beli. 

Kalau anda ingin menyertai giveaway ini, sila click di bawah banner untuk join. Semoga penyertaan kali ini memberikan rezeki pada bulan ramadhan. Terima kasih. 

Labels:

7 comments

7 Comments:

Blogger Wani Sukarno said on 4 June 2017 at 23:40  

Salam singgah .. sini akak follow ya dik.. good luck ,,, :)


Blogger amira syukrina said on 5 June 2017 at 03:48  

waalaikumsalam sis ayue. Thank you :)


Blogger cik EPAL said on 5 June 2017 at 12:41  

Good Luck. All the best 😄


Blogger amira syukrina said on 5 June 2017 at 12:51  

thankyou sis epal :) hehe


Blogger Aiman said on 9 June 2017 at 18:32  

good luck :)

helloaiman


Blogger amira syukrina said on 10 June 2017 at 00:27  

thankyou!


Blogger sya mimie said on 16 June 2017 at 05:14  

Tahniah :)


Post a Comment

Assalamualaikum semua yang sudi baca entry ni. Sila tinggalkan comment. Insyallah comment anda akan dilayan.

Terima kasih datang sini.






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by Fluerica.
Do you know ?Honesty is the best policy in life