ALHAMDULLILAH, PEMENANG GIVEAWAY RM100 SGSHOP MALAYSIA BY WANI SUKARNO

June 15, 2017






Hai and assalamualaikum. Good morning!

Alhamdullilah setelah sekian lama menunggu, tambah pula ganjaran kesabaran, saya telah menjadi salah seorang pemenang daripada 10 orang pemenang untuk memenangi RM100 Shopping Credit SGshop by Wani Sukarno πŸŽ‹✨πŸŽ‰. Terima kasih Kak Wani kerana menilai entry saya dengan baik dan memilih saya sebagai pemenangπŸ’•. Kalau Kak Wani buat giveaway lagi, saya cepat-cepat join hehe 





Yang belum claim dan message kak wani di fanpage sila message cepat, sebab saya dah tak sabar nak menyopping haha.

username SGshop: syukrina

You Might Also Like

6 comments

  1. tahniah, wuu boleh shopping! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe lepas raya baru shopping haha

      Delete
  2. Saya tak menang rupanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala saya pun firstime join and menang

      Delete
  3. tahniahhh, boleh shopping dah lepas ni πŸ˜„

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee a,ah tak sabar nak menyopping ni

      Delete

Assalamualaikum semua yang sudi baca entry ni. Sila tinggalkan comment. Insyallah comment anda akan dilayan.

Terima kasih datang sini.