I WON AWESOMENESS'S SEGMENT!

May 31, 2017




Hi, assalamualaikum. Salam ramadhan kareem hari yang ke 4. Rasa macam dah lama tak update blog. Why? Sebab balik kampung on my first ramadhan. So line tak ada. Hehehe. 
I WON AWESOMENESS'S SEGMENT!

Macam mana boleh dapat tahu awesomeness buat segmen?
If im not sure, maybe i blogwalking kot. So dan dan bukak blog sis afifah terus terpampang window segmen. So apa lagi, what are you waiting for? Kita join dan cuba nasib hehe. Sebab hadiah pun lumayan macam appreciation post gitu. Ada syarat-syarat untuk join. 
tada! ni lah segmentnya. Menarikan? Sebab tu i join tau :)
Haa kalau awak-awak semua nak baca TEKAN SINI



Maka tepatlah 11:43AM aku pun mulakan dengan bismillah dan post comment untuk join. The minutes by minutes, hours by hours and days by days, actually dah lupa sebenarnya pernah join segment ni. Hahaha maaf ampun harap dimaafkan. And the segmen has ended dah lama. 

Dan tiba-tiba, harini terbit rasa rindu pada twitter. Memang tak install apps twitter dekat phone, not enough memory sorry. Bukak lah notify twitter, then POPS CONGRATES FROM SIS AFIFAH. Im just like why why why? what ive done before? 

Sis afifah ada mentioned me dekat twitter, congrates with her blog's photo yang tajuk entry FEAUTRED BLOGGER-AMIRA SYUKRINA. seriously macam "hah???"

Thank you so much Sis afifah awesome  kerana memilih blog saya yang tidak seberapa ini sebagai pemenang. Kalau ada segmen lagi, insyallah saya join. Terima kasih kamsahamnida  



SO YOU GUYS BOLEH BACA SINI






terima kasih

You Might Also Like

6 comments

Assalamualaikum semua yang sudi baca entry ni. Sila tinggalkan comment. Insyallah comment anda akan dilayan.

Terima kasih datang sini.