BLUE SKY TAG BY MASAYUME

May 31, 2017





Hi, assalamualaikum. Before I start Q&A sessions, I would like thanked Masayume because sudi mengetag saya. Hahahaha dan sebagai balasan saya sudi membalas nya. Tapi awak kene baca tau, kesian saya type panjang-panjang. Hehehehe

So, lets starts!

Here questions from masayume:


1. Whats your favourite things to collect?
Saya suka kumpul notebook. I have been posted this entry HERE

2. Craziest thing you've ever done.
Tahun 2014, SPM. Lepas je habis waktu sekolah, saya dan 5 lagi kawan stay dalam kelas. Belajar? nope. Study group? Nope. Kami bawa botol masing masing turun ke tandas dari kelas tingkat 4. Sebab nak isi air dalam botol. Sanggup tu turun naik. Lepastu kami main simbah simbah air dalam kelas. Seriously, memang semua meja basah, lantai basah, blackboard pun basah. Satu kelas macam "banjir". 

3. Hobby?
Hobby setakat ni, memasak. 

4. Reaksi anda bila barang anda hilang/tertinggal
Hehehe, sorry menambah-nambah soalan. Reaksi dia macam ibu yang hilang anak. Memang gelabah gila. Nak-nak barang tu mahal, and we put too much effort to get it.

5. Tempat yang anda ingin pergi.
Korea, japan, austaralia, united kingdom. Teringin nak pergi harry potter punya tempat tu. Peh!

6. Kerjaya yang anda idamkan.
Senior Accountant. Amin

7. Kenangan paling manis
Im not sure which one paling manis, tapi semua nya manis manis belaka. 

8. Apa yang anda inginkan untuk hadiah birthday anda.
Kalau bukan dalam bentuk barang, of course duit 2K pun dah cukup. Heheehehe
Kalau barang, iphone 6s, handbag, baju and kasut 

9. Bucketlist
Kurus before masuk UA

10. Who is your idol
I dont have any spesific idol, sebab tak semestinya idol tu perfect(my opinion lah). So mana yang baik saya jadikan idol. 

11. Your favourite quote
Success is not the key. But happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful


Thank you for reading

You Might Also Like

0 comments

Assalamualaikum semua yang sudi baca entry ni. Sila tinggalkan comment. Insyallah comment anda akan dilayan.

Terima kasih datang sini.